مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح

سلام، چندوقت پیش برادرهام شب ریختن خونه ام و دعوا کردیم که پاسگاه اومد صورتجلسه کرد و رفت، رفتم پزشکی قانونی چندجا کبودی داشتم، طرف هم رفته بود دستش مویه کرده که من نزده بود دستش به جایی خورده بود، جلسه اول رفتم پیش دادستان پرونده تکمیل شد، بعد چند روز از دادستانی زنگ زدن رفتم طرف هم اونجا بود و دادستان اصرار که رضایت بده من قبول نکردم، خیلی طرف برادرهام رو گرفت و منو تهدید به زندان کرد ولی رضایت ندادم، بعد جلسه رفتم سایت دادستانی کل و شکایت نوشتم، بعد دو روز دادستان زنگ زد و خیلی عصبانی تهدید و فحش که اگه بیای دادسرا میفرستم زندان، یه اخطار برام فرستاد رفتم، منو بازداشت کرد گفت یا رضایت بگیر یا برو زندان ،، میخواستم بدونم کارش قانونی بوده، من چیکار کنم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

هیچ مقام قضایی حق توهین به طرفین دعوا یا بازداشت آنها را ندارد. از دادستان به دادگاه انتظامی قضات شکایت کنید و بعد به حفاظت قوه قضاییه رفته و ماجرا را در آنجا نیز بازگو نمایید