مشاوره حقوقی رایگان - حقوق وارث پس از بلوغ از قیم خود و مدعای ارث

سلام من هنگام فوت پدرم صغیر بودم که مادرم حضانت و سرپرستی من و خواهر کوچکترم را به عهده گرفت و با توجه به اینکه اموال و املاک شوهر مرحوم خود را در اختیار گرفته بود. ارث مادرشوهر خود را پرداخت و مهریه خودش را هم بطور قانونی از فروش املاک پدرم برداشت کرد اما امروز که بیست سال گذشته و من درپی ازدواج و تشکیل زندگی هستم مادرم که دارایی را تبدیل کرده به وجه نقد یا ملک شخصی حاضر به دادن سهم ارث من نیست. و ما را به پس از مرگ خودش حواله میدهد؟پرسش من از شما این است که چه راهکاری جلوی پای من است؟

پاسخ ها :

نسرين  بختياري

سرکار خانم نسرين بختياري :

با عرض سلام
در صورت لزوم تماس حاصل فرمائید