مشاوره حقوقی رایگان - تعویض وسایل مالک توسط مستاجر

باعرض سلام و خسته نباشید ما اردیبهشت 98 یه خونه خریدم که صاحبخونه ی اول خونه بعد از دوبار خرید و فروش به افراد دیگه طی چندماه ساکن اون خونه بود و ما هم یکسال دیگه خونه رو بهش کرایه دادیم امسال که اومدیم خونه رو تحویل بگیریم میبینیم روشویی ها و شیرالات رو تعویض کرده و وسایل بی کیفیت گذاشته، آینه های روشویی ها رو برده ، سقف رو بخاطر دراوردن لوستر خراب کرده ، و الان هم زیر بار بردن وسایل نمیره میگه چون مالک اول این خونه بود همه مال خودمن و متاسفانه چون آشنای املاکی هست خیلی اذیت میکنن ممنون میشم راهنمایی کنید ما چطور به حقمون برسیم ، در ضمن ما عکس و فیلم و وسایل خونه داریم

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

میتوانید به استناد دلایلی که دارد ما به تفاوت قیمت موارد اختلافی را مطالبه کنید