مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک بدون رضايت و اطلاع شريک

باسلام و احترام
بنده در سال 1386 زميني رو به صورت مشاع خريداري كردم بعد از گذشت چند سال متوجه شدم كه فردي در سال 1390 سند تنظيم كرده و زمين فوق رو فروخته. ممنون ميشم راهنمايي كنيد چه كاري بايد انجام بدم تا بتونم حقم رو بگيرم و از چه شخصي بايد شكايت كنم. باتشكر

پاسخ ها :

سيد محمد سجادي

جناب آقای سيد محمد سجادي:

شما برای احقاق حقتان در پرونده ها قطعا یک وکیل مجرب بگیرید و راهنمایی وکیل به تنهایی مشکلی از شما حل نخواهد کرد