مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

باسلام دختربنده بعد از اجرا گذاشتن مهریه چندین بار در دادگاه حاضر شده و درنهایت با رای بطلان دعوی که دادگاه تجدید نظر استان نیز تایید کرده حال میخواستم بدانم بعد از زندانی شدن زوجه دوباره درخواست تقسیط کرده ایا تقسیط ایشان قبول میشود یا خیر درضمن تمام اموال اینجا به صورت قولنامه و دستی میباشد و چون خیلی پارتی و ثروتمند هستند نتوانستیم مالی معرفی کنیم و ایشان قبلا در دادگاه شاهد اوردن ولی شاهدان قسم یاد نکردند و اینبار شوهرخاله و دوستش که کارگر ایشان هست مجددا شاهد اورده ایا راهی هست که نتواند اقساطش گند حقیقتا میخواهیم طلاق دهد چون اینجا جای کوچکی هست از ترس ابرو میخواهیم مبلغی از مهریه را مطالبه و رضایت دهیم چون اگر نگیریم هزا جور افترا و بحتان میگویند چون الان که زندان افتاده ادعا میکنه تمام مخارج زندگی پدرخانمم را میدادم بنده مستاجر و فقیرم ولی با آبرو زندگی کردم حلال سر سفره باشه حال کمکم کنید سپاسگذارم

پاسخ ها :

نسرين  بختياري

سرکار خانم نسرين بختياري :

با عرض سلام.
در صورت لزوم تماس حاصل فرمائید

پرسشگر :

ممنون بابت راهنماییتون بسیار موثروعالی بود

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
اگر اعسار ایشان قبول شود و شما عاجز از اثبات خلاف آن باشید تقسیط میشود ولی در تقسیط هم مقداری از مهر به عنوان پیش داده میشود که مقدارش بستگی به نظر دادگاه دارد.