مشاوره حقوقی رایگان - تمدید قرارداد اجاره

با سلام. ما مستاجر هستیم و چند روز دیگر باید تمدید کنیم. ولی صاحبخانه از یک ماه پیش به دلیل دعوا با خانواده همسرش در زندان می باشد. از طرفی ما برای وام ودیعه مسکن ثبت نام کردیم و به کد رهگیری اجاره نامه امسال احتیاج داریم. همسرش میگوید 15 میلیون به رهن اضافه کنید و به من بدهید و ماهی یک میلیون اجاره هم به خودم بدهید. ولی املاک میگوید شما الان 35 میلیون رهن دست صاحبخانه اصلی قرارداد دارید پس مجبورید همان را تمدید کنید تا به این صورت 35 تومن از صاحبخانه اصلی طلب داشته باشید و 15 تومن از همسرش رسید بگیرید. در این صورت کد رهگیری نخواهید داشت. ولی اگر قرارداد جدید با همسرش بنویسید تمام 50 میلیون را همسرش باید بدهد که ممکن است ندهد و ممکن است صاحبخانه اصلی بگوید اصلا چرا 15 تومن را به همسرم دادید. آیا واقعا این طور است؟
آیا نمی شود اجاره نامه را تنظیم کرد و به زندان فرستاد تا خود صاحبخانه امضا کند و ما کد رهگیری برای وام بگیریم و از بابت 50 میلیون هم خیالمان راحت باشد؟
لطفا من را راهنمایی کنید. تشکر

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
چنانچه همسر مالک یا همان موجر از ایشان وکالت رسمی داشته باشند میتوانید با وی قرارداد جدید تنظیم نمائید در غیر اینصورت برای تمدید قرارداد؛ باید در زندان از وی امضا بگیرید