مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه

سلام.
بنده دو سال پیش ضامن باز پرداخت بدهی یک از دوستام به یک نزول خور شدم. (البته در یک عمل انجام شده قرار گرفتم و تا روز آخر به من گفته بود میخواد وام از بانک بگیره) و پشت چک هاش رو امضا و اثر انگشت زدم.
بعد از یک سال دوستم قسط هاش رو پرداخت نکرد و من از ترس شکایت مجبور به پرداخت شدم.
حالا من سه فقره چک به مبلغ ده میلیون تومان از دوستم دارم که به اسم یک نفر دیگه برگشت خورده و البته پشت چک مهر خورده.
دوستم هم میگه که چک رو اعلام سرقت کرده.
حالا من میتونم تو شکایت از اون موفق بشم؟
شاهدی هم ندارم.
مدت زمان تقریبی چقدر هست؟

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود : دارنده چک کسی است که چک به نام ایشان برگشت شده (فقط ایشان می توانند مطالبه وجه کنند) مگر بعد از برگشت چک را به شما واگذار کنند که در این صورت حکم یک رسید عادی خواهد بود . برای دادخواست 3.5 درصد و برای توقیف فوری اموال باید حدود 10 درصد به صندوق واریز کنید . اعلام سرقت نداریم (فقط شکایت سرقت داریم) که اون هم به کار شما ربط ندارد مگر در دادگاه حقوقی ایشان تقاضای ثرار اناطه کند و دادگاه حقوقی تا تعیین تکلیف پرونده کیفری صبر میکند.