مشاوره حقوقی رایگان - تغییر محل خدمت برخلاف آگهی استخدام و حکم کارگزینی در داخل اداره کل

بنده بر اساس آگهی استخدام و حکم کارگزینی حدود 2/5 سال پیش برای خدمت در یکی از بخش های اداره کل استخدام پیمانی شده ام. اخیرا بدون رضایت بنده با حفظ سمت و همه چیز محل خدمت را به بخش دیگری در اداره کل منتقل نموده اند. آیا این کار قانونی بوده است. چون برای دور کردن اینجانب از متن امورات این کار انجام شده.

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.چنانچه در متن قراردادتان ذکر شده است ،بلی ولاغیر.یاالله