مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی در تصادف

با سلام. بنده هفت ماه پیش در تصادف مهره هفتم کمرم شکست و‌ کاهش ارتفاع 50% داشته. خیلی دردش اذیتم میکنه. سر کار بیشتر از ده دقیقه نمیتونم پشت سیستم کار کنم. اینقدر به من فشار میاد که عصا میزنم. الان دکترم گفته باید عمل جراحی بشه و پلاتین بزاریم در کمرت. به مدت سه ماه نباید کار کنی. حالا خواستم ببینم آیا از کار افتادگی به من تعلق میگیره یا نه؟ سنم هم 32 سال هست و تازه ازدواج کردم. با تشکر.

پاسخ ها :

خسرو شاهین

جناب آقای خسرو شاهین :

سلام باید صبر کنید تا روند درمان ادامه پیدا کند اگر تا زمان صدور نامه قطعی پزشکی قانونی کمر شما معیوب باشد نقض عضو شامل شما میشود