مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب مهریه

سلام. بنده رای مهریه ام قطعی شده و همچنین شوهرم محکوم به شش ماه حبس تعلیقی بابت ترک انفاق شده. یک سال و خورده ای هست من را در منزل پدری رها کرده و حکم جلب رو قاضی میگه من میدم ولی زندان قبول نمیکنه. من میدونم توانایی پرداختش رو داره و زندان نمیمونه. فقط چون تنها اهرم فشار من گرفتن جلب هست با این شرایط که مدام به خاطر کرونا بخشنامه کرونا رو تمدید میکنن. راهی برای من هست؟ شرایط زندگی برایم خیلی سخت شده و افتادم تو قرض ولی مهریه و نفقه رو چون اهرم فشار ندارم، نمیده و طلاق هم نمیده.

پاسخ ها :

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام. از طریق نفقه اقدام کنید و با رأی ترک انفاق هم میتونید دادخواست طلاق رو مطرح بنمایید. به استناد بندهای عقدنامه