مشاوره حقوقی رایگان - مستاجر و مالک

من خونه ای رو به مدت 14 ماه اجاره کردم و اول اردیبهشت باید بلند میشدم اما چون صاحب خونه رو پیدا نمیکردم اظهارنامه رو 4 روز قبل از اتمام مدت اجاره دادم و 5 روز بعد از اتمام اجاره رفتم مشاور املاک و اونجا تاییدیه از طریق استشهاد محلی و مهر پشت قراردادم‌ ثابت کردم صاحب خونه در دسترس نیست. حالا صاحب خونه تو دادگاه منو محکوم کرده که باید تاخیر بلند شدن هم بدم. صاحب خونه 16 خرداد رفته پول رهن رو ریخته به حساب دولت و شکایت کرده که من بلند نشدم در حالیکه ایشون پول منو نمیداد و به من اطلاع هم نداد که پول رو ریخت تو حساب دولت.
الان قاضی میگه احضاریه و اون استشهاد بدرد نمیخوره و چون ایشون حتی با گذر 45 روز از اتمام قرارداد پول رو ریخته تو حساب دولت من رو محکوم کردن.
میخوام بدونم واقعا اظهارنامه و استشهادی که من تهیه کردم بدرد نمیخوره.
از مدت انقضا قرار داد 3 ماه گذشته
منم خونه رو تخلیه نکردم.
چون پولی نگرفتم.
الان مشکل کجاس که من محکوم شدم

پاسخ ها :

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

در صورت استیفای شما از منافع مال تا زمان حکم رای صادره صحیح است اما در صورت تخلیه در موعد مقرر با دفاع صحیح امکان نقض رای وجود دارد