مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه،کارت ملی،کارت پایان خدمت،گواهینامه

با سلام خدمت وکلای گرامی
من تقریبا 8 سال خارج از ایران زندگی میکنم و زمانی که داشتم از ایران خارج میشدم تمام مدارکم را در تهران از من دزدیدند و من در اینجا هیچ مدرک ایرانی ندارم درضمن خیلی هم به گواهینامه ام احتیاج دارم چه کار می‌توانم انجام دهم، ناگفته نماند که من در ایران هیچ وکالتی هم به کسی نداده ام و اینجا تنها چیزی که از هشت سال پیش برایم مانده تنها دو برگ فتوکپی از شناسنامه ام دارم

پاسخ ها :

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

با سلام
در صورتی که از طریق کنسولگری کشور محل اقامت خود بتوانید وکالتنامه ای تنظیم نماید یا خود شخصا به ایران مراجعه کنید امکان اخذ المثنی انها وجود دارد