مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب برای مهریه

سلام. بنده کارمند هستم. به درخواست همسرم جهت دریافت مهریه و گرفتن اجراییه از شورای حل اختلاف، حساب حقوقی بنده مسدود و کلیه موجودی این حساب حقوقی که 16میلیون تومان بود به وسیله خانم برداشت شد. حال با وجود این که من کارمند هستم و حقوق بگیر و دو فرزند 5 ساله و 10دارم؛ این کار قانونی است؟ مگر نه این که 1/4حقوق کارمند حقوق بگیر میباست کسر شود و مابقی جهت گذران زندگی خود و فرزندانش در اختیار وی قرار گیرد. پس این چه قانونی است که اکنون قریب به 3 ماه است حساب حقوقی بنده همچنان مسدود است. آخر اعتراض خود و بی عدالتی و بی خرج و مخارج ماندن فرزندانم را به کجا باید ببرم؟ با تشکر.

پاسخ ها :

کاظم منصورخاکی

جناب آقای کاظم منصورخاکی:

کل مبلغ قابل برداشت است. از ماههای بعد 1چهارم حقوق قابل برداشت است