مشاوره حقوقی رایگان - زمین منابع طبیعی

سلام
در اواسل دهه 60 پدر بزرگ و مادر بزرگ من تمشک زاری رو اباد کردن و اون زمین الان به ما به ارث رسیده
اما نه سند داره نه هیچی میگن مال منابع طبیعیه. برای خودم جای تعجبه
چون زمینهایی که با فاصله یک متر در کنار زمین های ما هستند که سند دارند حتی شده سند نسخی دارند و زمین خودشون رو دور کردند و ساخت و ساز کرده اند
الان من چیکار باید بکنم؟ بیکارم 28 سالمم هست میخوام مرغداری بزنم وام بگیرم کار کنم. میگن زمینت سند نداره نمیشه

پاسخ ها :

سيدرضا جلاليان

جناب آقای سيدرضا جلاليان:

با سلام با توجه به تعیین محدوده شهری و نیز زمان احیا و زمان تصرف و کارشناسی زمین از نظر کشاورزی میتوتند به شما کمک کند و البته باید دید اعتراض به رای ماده 56شده است و ایا این رای ابلاغ شده است