مشاوره حقوقی رایگان - بازپرسی

با سلام
با احترام فراوان بنده بدلیل اتهام تحمیلی حدود 4 سال درگیر پاپوشی بودم که بالاخره من رو به بازپرسی معرفی کردند و بازپرس پس از تفهیم اتهام بدون هیچ قراری مرا بیرون کردند
حالا میخواهم بدانم آیا بنده تیغه شدم یا اینکه دوباره مرا به دادگاه میفرستند

پاسخ ها :

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

سلام
عبارت تیغه هیچ مفهوم حقوقی ندارد سوال خود را صحیحا مطرح کنید تا پاسخ ان را ارایه نماییم

پرسشگر :

سلام اشتباه تایپی بود منظور از تیغه تبرعه بوده ممنون

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
اگر مشخصات شما در مرجع قضایی به درستی ثبت شده باشد اقدامات به شما ابلاغ خواهد شد.