مشاوره حقوقی رایگان - نحوه دادگاه، آزادی متهم در عراق

ﺑﺎ ﺩﺭﻭﺩ ﺑﯿﮑﺮﺍﻥ
ﭘﺪﺭ ﭘﻨﺠﺎﻩ ﻭ ﭘﻨﺞ ﺳﺎﻟﻪ ﺍﻡ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻭﻟﯿﻦ ﺑﺎﺭ ﺑﻪ ﺳﻔﺮ ﺯﯾﺎﺭﺗﯽ ﻋﺮﺍﻕ ﺩﺭ 27 ﺗﯿﺮ ﻣﺎﻩ
ﺍﻋﺰﺍﻡ ﺷﺪ، ﺍﺯ ﺍﯾﺸﺎﻥ ﺣﺪﻭﺩ 20 ﮔﺮﻡ ﺗﺮﯾﺎﮎ ﮐﺸﻒ ﻭ ﺑﺎﺯﺩﺍﺷﺖ ﺷﺪﻧﺪ
ﻟﺬﺍ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺳﻪ ﺭﻭﺯ ﻫﯿﭻ ﺍﻃﻼﻋﯽ ﺍﺯ ﺍﯾﺸﺎﻥ، ﻣﺤﻞ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﯾﻢ
ﭼﻄﻮﺭ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﻗﺪﺍﻡ ﮐﻨﻢ ﺑﺮﺍﯼ آﺯﺍﺩﯼ ﺷﺎﻥ؟
ﻭ ﺣﮑﻢ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺭﺩ ﺩﺭ ﻋﺮﺍﻕ ﭼﮕﻮﻧﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﮐﯽ ﺩﺍﺩﮔﺎﻫﯽ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ؟؟
ﭼﻄﻮﺭ ﺑﺎ ﺍﻭ ﺍﺭﺗﺒﺎﻁ ﺑﺮﻗﺮﺍﺭ ﮐﻨﯿﻢ

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام در این زمینه رسيدگي به امور ايرانيان زنداني در خارج از کشور که تحت هر عنوان، به هر علت و جرمي گرفتار شده اند، بر عهده اداره امور اجتماعي مي باشدکه زيرمجموعه معاونت مجلس، کنسولي و امور ايرانيان بوده و يکي از ادارات اداره کل ايرانيان خارج از کشور مستقر در ساختمان شماره سه وزارت امور خارجه است. در خصوص حمایت از زندانی خود به این وبسایت مراجعه نمایید.
http://econsulate.mfa.ir/index.aspx?fkeyid=

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

ازطریق وزارت خارجه به سفارت ایران درعراق دستورپیگیری میدهندازمیزان مجازات درعراق اطلاعی ندارم