مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح عمدی با چاقو

با سلام و خسته نباشید.
برای من ابلاغیه اومده به این صورت:
نوع ابلاغیه اخطاریه/احضاریه تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط.
مهلت حضور:10روز پس از درج درسامانه ابلاغ.
نوع علت حضور:دفاع از اتهام انتسابی
دعوی به طرفیت مبنی بر تعیین تکلیف اموال
درخصوص شکایت علیه شما دائر بر ایراد ضرب و جرح عمدی با چاقو در مهلت مقرر فوق جهت دفاع از اتهام انتسابی در این دادسرا حاضر شوید. دادیار شعبه دوم دادسرای ...
البته دوست عزیز من از استان سیستان و بلوچستان هستم. خواستم بدونم این یعنی چی به ‌چه ‌معنا است؟ یعنی کسی‌ رفته از من شکایت کرده یا من جرمی ‌مرتکب شدم که خودم هم از هیچی خبر ندارم و با هیچ کس دعوا نکردم. حتی به کسی یک سیلی هم نزدم. یعنی آدمی هستم ساکت و آروم.
میشه این رو‌ برای من بگید به چه معنا است؟ ممنون میشم.

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

بله متاسفانه کسی از شما شکایت کرده بدلیل ضرب و جرخ با چاقو

یک وکیل

سلام این ابلاغ نشون میده شکایتی مطرح شده واحتمال اشتباه اسمی هم می‌تواند باشد گریزی جز حضور ودفاع ندارید