مشاوره حقوقی رایگان - اثبات تجاوز جنسی

با سلام. بدون رضایت مجبور به برقراری رابطه جنسی با آقایی شدم که صدا و پیام هایش رو هم دارم؛ که علنا میگه کار خودش هست و میخواسته من با کسی دیگر نتونم ازدواج کنم و تهدید کرد که شکایتی نکنم. همون روز به پزشک ماما مراجعه کردم و ازشون گزارش تهاجمی بودن رابطه رو کتبی گرفتم. اما پزشکی قانونی نرفتم به خاطر ترس از اطلاع پیدا کردن خانواده ام شکایتی هم نکردم.

بعد از دو ماه ایشون من رو تهدید میکنه که آبروریزی میکنه. آیا میتونم اقدامی بکنم؟ نامه ماما به جای نامه پزشکی قانونی محکمه پسند هست؟ با صدا ها و پیامک ‌های تهدیدش میتونم کاری کنم؟

ضمنا بنده هم جواب پیامک هایش رو با فحاشی و تهدید متقابل دادم. ولی شروع کننده تهدید و فحاشی اون بود نه من.

در صورت اثبات تجاوز تکلیف بکارت چی میشه؟ آیا اجازه ترمیم میدن؟ برای ازدواج چه‌ گواهی می نویسند؟
تو رو خدا کمکم کنید.

پاسخ ها :

یک وکیل

ابتدا شكایة طرح فرمایید در خلال رسیدگی وتحقیقات جوآب بقیه سوال هاتونو مئگیرید