مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت قبوض توسط مستاجر

عرض سلام خدمت بزرگواران. مستاجری خانه را تحویل داده و رفته. مالک تازه متوجه شده که یک میلیون تومان قبض گاز پرداخت نکرده. البته این خود سوالی است که اداره گاز به 400000 تومان نرسیده، قطع میکند و هرماه قبض می آید. می شود از مستاجر شکایت کرد؟ پایدار باشید. ضمنا مالک یک پیرمرد و پیرزن بیمار و کم سواد هستند.

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

اگرمبلغ ودیعه داده شده به مستاجر سعی کنیدباگفتمان درغیاینصورت ازطریق شکایت بنده حاضرم مجانی وکالتش رابعهده بگیرم واین طلبرا ازمستاجر بستانم