مشاوره حقوقی رایگان - معاونت در کلاهبرداری

با سلام. من با یکی از دوستان به درب چند مغازه رفتیم و ایشان قیمت گرفت. بعد خودش رفته و چک داده و جنسی خریده و بعد فروخته و متواری شده. البته اون چند نفری که از ایشان قیمت گرفته فردایش با من تماس گرفتند. من به همه آن ها گفتم من نمیگم بدهید و نمگویم ندهید. فقط چیزی که من میدانم مقداری پول قرضش داده ام که خورد خورد دارد به من پس میدهد و من ضامنش هستم که چند قسط عقب است. خودتان میدانید. حال یک نفر از این چند نفر که به او جنس داده به دروغ گفته من گفته ام به او جنس بده. شاگردش هم شهادت داده که من گفته ام و نیز گفته من گفته ام ایشان در یک ارگان دولتی کار می کند و دست من به عنوان معاونت در جرم شکایت کرده و حکم به دادگاه کیفری 2 رفته باید چی کار کنم؟
از همه مهم تر چون سابقه کیفری ندارم، آیا می شود حکم زندانم را به جزای نقدی تبدیل کنم؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام حتما تا قبل از جلسه و صدور رای از یکی از همکاران وکیل واقع در محل زندگی خودتون مراجعه کنید قطعا نتیجه بهتری خواهید گرفت