مشاوره حقوقی رایگان - معاونت در کلاهبرداری بدون اطلاع. من مجرمم؟

سلام
در تلگرام با شخصی که بعدا فهمیدم کلاهبرداره اشنا شدم و ایشون منو گول زد و اینترنت بانکمو در اختیارش قرار دادم.
حدودا الان سه ماه گذشته و یه شاکی پیدا شده من پولشو از خودم دادم و قراره رضایت بده ولی رفته دادگاه و دادگاه گفته زنگ میزنیم بهتون
چون شاکی در یه شهر دیگه هست
الان یه هفته میگذره و هنوز زنگ نزده ایشان راضیه رضایت بده ولی دادگاه رفته اینو گفتن میشه بگین دلیلش چیه؟
من هفته قبل احضار شده بودم برای نیابت تهران و دیدم که چهار تا متهم داره این پرونده که یکیش منم
و پرینت بانک رو دارم و اس ام اس های اون فرد هم با دستور قضایی میتونم بگیرم.
این پرونده در ثنا دیدم که چهار تا ردیف فرعی داشته و ردیف فرعیش منم
الان تکلیف چی میشه مشه بگین خواهش میکنم

پاسخ ها :

مهدی گلریز

جناب آقای مهدی گلریز:

اگر مبلغ رو واریز کردید و مبلغ زیر 100 میلیون تومان باشد ، باید رضایت شاکی گرفته شود ضمیمه پرونده شود و در روز رسیدگی یا قبلش (بنا بر نظر دادگاه یا دادسرا، شما تبرئه خواهید شد.