مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک بدون سند کمپانی

با سلام. من خودرویی خریداری کردم که چند سال پیش مزایده مالیاتی بوده و حکم قاضی برای مزایده و فروش بوده. بعد از 3 دست خرید و فروش به دلیل این که قاضی حکم داده و طرف نبوده، برگ کمپانی نیست. ولی حکم قاضی وجود دارد. به نظر شما برای تعویض پلاک به مشکل برمیخورم یا نه؟

پاسخ ها :

تعویض پلاک بدون سند کمپانی خرید خودرو بدون سند کمپانی خرید خودرو مزایده ای تعویض پلاک خودرو سند کمپانی خودرو خودرو مزایده ای تعویض پلاک خودرو