مشاوره حقوقی رایگان - رفع ممنوع الخروجی

با سلام. خانم هستم 18 سال مقیم آمریکا هستم. برای دیدن پدر مریضم به ایران آمدم ولی همسرم که در ایران هست و 3 سال پرونده طلاقم به جریان هست، ممنوع الخروجم کرده. با وجود داشتن یک فرزند دختر 14 ساله از ازدواج اولم در آمریکا و نداشتن جا و مکان در ایران، چطور میتونم رفع ممنوع الخروجی کنم؟ پروسه طلاقم همچنان طول میکشه. در فرودگاه گذرنامه ایرانیم رو گرفتن و الان نمیتونم خارج بشم. شرایطم هم شدیدا خاص هست.

پاسخ ها :

رفع ممنوع الخروجی زوجه رفع ممنوع الخروجی ممنوع الخروجی زوجه ممنوع الخروج پرونده طلاق طلاق