مشاوره حقوقی رایگان - رفع ممنوع الخروجی زوجه

سلام من یک رضایت نامه ی محضری تحت عنوان سند رسمی غیر مالی از همسرم دارم که متنش به این شکله:
خروج از كشور ايشان مكررا و متواليا و مسافرت بي قيد و شرط ايشان به هريك از كشورها اعلام مي دارم
و خانم ... نامبرده محق و مجاز است كه در هر زمان و بدون هيچ مانعي از طرف ايشان از كشور خارج شود
و سپس مراجعت نمايد
اينجانب حق هرگونه ادعا و اعتراضي را در حال و اينده و به طوركلي از خود سلب و ساقط مي نمايم
و در صورتي كه هر ادعايي بنمايم از درجه اعتبار ساقط است
و در هيچ مرجعي مسموع نخواهد بود
و همسرم مي تواند به موجب اين سند و ارائه ان به مراجع ذي ربط هر اقدامي كه لازم و مقتضي بداند معمول و مجري بدارد

اما بعد از این رضایت نامه ایشون من رو ممنوع الخروج کرده... مراجعه کردم به اداره گذرنامه و گفتن شما باید وکالت نامه بلاعزل داشته باشین و رضایت نامه شما بلاغزل نیست. الان تکلیف چیه ایا می تونم با این رضایت نامه محضری کاری کنم؟

پاسخ ها :

محمدزارعی ایرندگان

جناب آقای محمدزارعی ایرندگان :

درودبرشما ظاهرا درقالب یک وکالت نامه عادی موارد فوق تصریح شده وهمسر شماهم وکالت رومنحل کرده است که دراینصورت بایدمجدداوکالت نامه بلاعزلی تهیه کنید.