مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت دیه کامل توسط بیمه

با سلام. ‌من تصادفی داشتم که به من دیه تعلق پیدا میکرد. تمام کارهاش رو انجام دادم. بیمه زنگ زد گفت رضایت نامه محضری بیار برامون تا پول رو پرداخت کنیم. بعد از رضایت نامه مبلغی حدود 57 تومن باید واریز میشد که برای من 43 تومن واریز کرده. من چطور میتونم تمام دیه خودم رو بگیرم از بیمه؟
آیا این کار بیمه قانونی بوده ک مبلغ دیه من رو کسر کرده؟
ممنون میشم راهنمایی کنید تا حقم رو بگیرم.

پاسخ ها :

عدم پرداخت دیه کامل توسط بیمه رضایت نامه محضری به بیمه قبل از پرداخت دیه عدم پرداخت دیه توسط بیمه عدم پرداخت دیه کامل مطالبه دیه دیه بیمه