مشاوره حقوقی رایگان - درخواست رضایت نامه محضری توسط بیمه قبل از پرداخت دیه

باعرض ادب و احترام خدمت بزرگواران دادراه. عزیزان همسر بنده به عنوان عابر پیاده با ماشین تصادف کرده بعد از حدود یک سال کارهای مربوط به پزشک قانونی و غیره به پایان رسیده. دادگاه هم حکم نهایی رو داده و بیمه هم روند بررسی مدارک رو کامل انجام داده و مبلغ دیه رو تعیین کرده. ولی بیمه قبل از پرداخت دیه یه فرم رضایت نامه محضری از ما خواسته و گفته بعد از دادن رضایت نامه محضری دیه رو پرداخت میکنه. سوال من از شما عزیزان این میباشد که الان که اخر سال هست و به احتمال یقین دیه ما به سال 99 میفته احتمال داره دیه ما با دادن این رضایت به روز پرداخت نشه. سوال دومم اینکه بعد از دادن رضایت بیمه میتونه کلا دیه ما رو پرداخت نکنه. تقاضامندم مارو راهنمایی فرمایید. چون به اجرای احکام که مراجعه کردم گفتن رضایت ندین. باسپاس

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

رضایت ندهید برای شرکت بیمه اظهارنامه بفرستید

خسرو شاهین

جناب آقای خسرو شاهین :

سلام رویه بیمه ها معمولا بدین صورت است و معمولا مشکلی پیش نمی آید حالا اگر میخواهید رضایت ندهید میتوانید به بیمه اعلام کنید که دیه را به صندوق دادگستری واریز کند
بیمه باید به روز دیه رو پرداخت کند