مشاوره حقوقی رایگان - توقيف خودرو

با سلام و خسته نباشيد.
ماشين من پلاكش به نام يک خانوم هست. نزديک ٧سال ميشه خريدم و تعويض پلاک نكردم.خانومم به خاطر مهريه شكايت كرده. نه قولنامه خريد داره از من و نه چيزي. فقط ٧ سال بيمه به نام من هست. اونا هم پرينت گرفتن گذاشتن در پرونده. صاحب ماشين هم از تهران اومده با حق فروش و تعويض پلاک، ماشين رو آزاد كردم. ولي از من و صاحب ماشين امضا گرفتن که هر موقع خواستيم بايد ماشين رو بياريد پاركينگ. ما هم نوشتيم اگر اثبات بشه ماشين مال من هست، باشه مياريم. حالا دوباره ماشين من رو ميتونن توقيف كنن؟ هيچ سندي به غير از بيمه ندارن. با تشكر فراوان.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در اینگونه موارد که پلاک بنام غیر مدیون است ، توقیف صورت نمی گیرد.