مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بلاعزل تعویض پلاک خودرو

سلام. من از پدرم وکالت بلاعزل برای غیر منقول که کامیون هست دارم و الان به اسم خودشون هست و میخوام به نام خودم کنم. باید به کجا مراجعه کنم و چه کاری کنم؟ چون اسناد رسمی گفتن فقط برو فک پلاک ( تعویض پلاک ) آیا درسته؟ چه مدارکی احتیاج داره؟ چون پدرم خودشون نیستن. ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

جهت انجام وکالت در تعویض پلاک باید به مرکز تعویض پلاک مراجعه کنید.
سپس جهت انتقال سند باید یا خود پدرتان در دفترخانه حاضر شده و سند رسمی را منتقل کند یا به شما وکالت در تنظیم سند رسمی بدهد.