مشاوره حقوقی رایگان - سئوال حقوقی

با سلام .یک سهم زمین کشاورزی هیت هفت نفره که به دلیل عدم پیگیری وراث هنوز به نام مالک سند نخورده را از یکی از وراث که از سایر وراث وکالتنامه داشت طی قولنامه به مبلغ 500 میلیون خریداری کردم که 20 میلیون نقدا پرداخت و زمین را تحویل و کشت نمودم و قرار شد تا 2ماه کارهای اداری دریافت سند را انجام وهمزمان با انتقال سنددر دفترخانه تسویه کنم تا الان با مرور 7 ماه و پرداخت 300 میلیون درچندین مرحله به درخواست فروشنده و اتمام کارهای اداری تمام شده و مجوز انتقال سند به نام وراث را به دفترخانه داده ولی به دلیل افزایش ارزش زمین فروشنده پیگیری نمیکند .بنده چطور میتوانم به حقم برسم و فروشنده را ملزم به انجام تعهد نمایم لطفا هرچه سریعتر راهنماییم کنید . با تشکر از شما

پاسخ ها :

مژگان خدري

سرکار خانم مژگان خدري:

باسلام میبایست دادخواست حقوقی الزام ب ایفای تعهد و ... مطرح کرد و نیاز ب ارائه دادخواست تخصصی است ک حتما توسط وکیل تنظیم گردد