مشاوره حقوقی رایگان - عدم انتقال سند

با سلام
بنده در تاریخ 6شهریور 97 یک واحد آپارتمان 47متری در تهران معامله کردم. و مبلغ 60 میلیون نقد دادم. 33 م و ماهانه 350 هزار در رهن و اجاره بود که مالک قبلی رهن و اجارش داده بود.
و مبلغ 66 م باید 15 مهر 97 در دفترخانه میدادم و سند میزد. کل معامله 159 م میباشد.
اون 33 رهن هم از 159 م کم شده بود.
اما به دلیل نوسانات شدید بازار و گران شدن ملک و طمع فروشنده حاضر به حضور در دفترخانه نشد و اظهار داشت که خانه نمیفروشم و فسخش میکنم.
و متاسفانه به دلیل نا آگاه بودن من و تجربه نداشتن در معامله؛ روز حاضر در دفترخانه عدم حضور فروشنده را نگرفتم. و به دلیل آشنا بودن بنگاه با فروشنده؛ بنگاه دار نیز اطلاعات کافی به من نداد.
الان من فقط یه مبایعه نامه با کد رهگیری دارم.
خسارت هم تو مبایعه نامه قید شده 10 م با روزی 100 هزار تومان.
در طول این مدت هم مستاجر داشت خودش اجاره میگرفت.
تا امروز که 14 اسفند 98 میباشد و یک سال و شیش ماه از معامله میگذرد هیچ یک از طرفین هیچ اقدامی نکرده است.
من به دلیل ترس و مغلوب شدن اقدام نکردم.
نکته دیگه تیر ماه 98 اتمام قرارداد اجاره نامه ملک بود. چون اجاره نامه به اسم فروشنده بود؛ فروشنده مبلغ33 م به مستاجر داد و خانه را تخلیه کرد و الان هم خودش از مرداد 98 از خانه استفاده میکند و در آن زندگی میکند.
الان من اگر اقدام کنم چه مبلغی باید بدهم تا صاحب خانه شوم
آیا اصلا میتوانم صاحب خانه شوم
هدف من صاحب خانه شدن است
و هدف فروشنده هم صاحب شدن دوباره به دلیل گران شدن ملک.
با تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

هر روز تعلل بیشتر موجب دور شدن بیشتر شما از آپارتمان موصوف می شود.... هر چه سریعتر با وکیل در این خصوص مشورت و اقدامات لازم را شروع نمایید.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

نظر من استخدام وکیل است