مشاوره حقوقی رایگان - فسخ اجاره نامه توسط مستاجر

سلام و عرض ادب، من 15روز پیش واحدی اجاره کردم که وقتی هنگام بازدید رفتیم شب بود و حتی یک لامپ هم درخانه نبود و با چراغ موبایل بهمون نشان دادن که وقتی ساکن شدیم تازه فهمیدیم که روی پشت بام ساخته شده و سقفش از ایرانیت سفالی است که گرما خیلی وحشتناک اذیتمون میکنه و غیرمجاز ساخته شده که حتی سقف سالن و دستشویی و حمام هم خراب است و آب میده، حتی در آپارتمان دو واحد هم به مجرد اجاره داده و به ما نگفتن و خانه هم خیلی ایراد داره از نظر گرمایشی و سرمایشی و شیرآلات که هر چقدرم برای تعمیراتش به مالک گفتیم فایده نداشت و هروقت هم در راه پله ها آمدورفت داشتیم بوی مواد مخدر که خود مالک هم مصرف میکنه استشمام میشه و خانوم بنده خیلی به این موضوع حساس هم هست آیا من میتوانم به شورای حل اختلاف شکایت کنم و اجاره نامه را فسخ کنم؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،ابتدااظهارنامه مبنی برفسخ بدهید،اگرموفق نشدیدبه شورای حل اختلاف دادخواست بدهید.موفق باشید