مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب

سلام، وقت به خیر.
از من بابت یک چک 20 میلیونی شکایت کردند و حساب من در بانک مسدود شده.
الان برای رفع حساب به بانک نزدیک منزل در اصفهان رفتم و متوجه قضیه شدم
باید برای رفع مسدودی کجا برم؟ آیا لازم هست به بانک مراجعه کنم که د آن طرف اقدام کرده؟ از کجا بفهمم کدوم بانک هست؟ بقیه مراحل را راهنمایی کنید.
با تشکر.

پاسخ ها :

رفع مسدودی حساب بانکی بابت چک رفع مسدودی حساب مسدودی حساب بابت چک مسدودی حساب چک