مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و خیانت در طلاق توافقی

سلام بنده وکالت طلاق به خانمم داده بودم ایشون با وکیلش بدون پی بردن بنده از این جریان طلاقش رو گرفته اسفند 95بعنوان طلاق توافقی و توی رای نوشته شده بود مهریه بعدا رسیدگی میشود مراجعه کرد به قاضی اما گفت نمیتونی شکایت کنی در صورتیکه توی رای اومده طلاق توافقی ایشون در یک شعبه دیگه مهریه رو اجرا گذاشت و من حضور پیدا کردم اما خودش اصلا نیومده تا الان یکبار اعسار زدم و معسر شناخته شدم البته پرونده من رو یک قاضی دادرسی کرد و قاضی دیگه ای حکم بریده بود واسه من و محکوم به پرداخت 10 سکه پیش و 4 ماه یک سکه شدم برگه قسط مسکن مهرم رو ارائه دادم با فیش حقوقی یک میلیون و صدهزار تومن و حضانت فرزندم رو ارائه داده بودم به اون قاضی که حکم زده بود برام گفتم چرا شما دادرس نبودید و جریان من رو نمیدونستید اینجوری سنگین رای دادید اما گفت برو تجدید نظر بزن و دیگه به این شعبه دادگاه ربطی نداره که من همین کار رو کردم و لایحه دفاعیه با مدارک تحویل دفتر الکترونیک قضایی دادم الان منتظر دادگاه تجدیدنظر هستم حالا میخام بدونم در اول اینکه من رو دادگاه تجدید نظر احتمال داره بخاد یا نه دوم اینکه بعد از قطعی شدن رای دادگاه تجدید نظر میتونم وثیقه بزارم تا زندان نرم و سریع تعدیل اقساط یا پیش قسط رو بزنم چون واقعا ندارم و معسر شناخته شدم با سپاس از شما

ضمنا این خانم به من خیانت کرده و با یک آقایی که دوتا بچه داشت ساخت و پاخت کرده بودن و حتی نزدیک به 130 تا پیامک به بنده دادن که ایشون و خانمم همدیگه رو دوست داریم و خیلی فحش و ناسزا به من دادن و تهدید کردن قبل از طلاق و بعد از طلاق همشون رو هنوز دارم توی موبایلم ممنون از همکاریتون

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام پس از قطعیت حکم اعسار باید اقساط را پرداخت کنید و الا همسر قبلی تان می تواند حکم جلبتون رو بگیره و زندانتون کنه و در مورد ارتباطات نامشروع همسرتان اگر در زمانی که همسر شما بوده وجود داشته می توانید شاکی شوید