مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

با سلام و احترام
من چند ماه قبل ماشین و فروختم تعویض پلاک هم رفتم و پلاک ازاد دارم، ثبت نام کردم ایرانخودرو ماشین جدید بگیریم طی مراحلی شماره پلاک ازادم و از تعویض پلاک گرفتم و به ایران خودرو تحویل دادم ، الان سند سبز اومده پلاک جدیده ، من چطور می تونم پلاک قبلی ماشین و داشته باشم؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سوال مرتبط با شماره گذاری و پلیس میباشد وارتباطی با حقوق و وکالت ندارد