مشاوره حقوقی رایگان - در مورد کارشناس خانه برای تعیین قیمت و مزایده

سلام و خسته نباشید
آیا کسی که خانه را توقیف کرده و کارشناسی را میخواهد بفرستد برای قیمت گذاری خانه ما که در این خانه زندگی میکنیم میتوانیم این کارشناس را قبول نکنیم و اعلام کنیم که از این کارشناس راضی نیستیم. و آیا در این صورت حق الزحمه کارشناس به گردنه ما میافتد؟

پاسخ ها :

سيد محمد سجادي

جناب آقای سيد محمد سجادي:

بعد از اعلام نظر کارشناس حق اعتراض دارید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بله میتوانید به نظر کارشناس اعتراض کرده و درخواست ارجاع به هیات سه نفره کارشناسی را بدهید