مشاوره حقوقی رایگان - خانه دو طبقه بدون سند

سلام. همسر بند مهریش اجرا گذاشته بنده خانه ای دو طبقه در محل درست کردم که زمین آن از ارث پدرم بود و زنده هستند و برای اجرا ساختمان به مشکل مالی برخوردم که پدرم یه کامیون خاور و یه نیسان به بنده داده که جهت ساخت ان بفروشم و قرارداد نوشتیم که 3دونگ ایشان و3دونگ من و تا زمانی که صلاح ببیند بنده از دوطبقه استفاده کنم. نکته. من طبق پایین خانه را به خواهر زنم جهت استفاده مهد کودک اجاره دادم ایا ایشان میتوانند منزل را برای مهریه بگیرند

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

به نظر می رسد یک طبقه از منزل و هر دوی خودروها قابلیت توقیف دارد