مشاوره حقوقی رایگان - کد رهگیری

آیا برای یک قرارداد اجاره وقتی کد رهگیری گرفتیم و مثلا این اجاره نامه دوساله بود .. حالا بعد 6ماه بیاییم با همان مستاجر قرارداد اجاره را یکساله کنیم و به علت شرایط جدید شرایط و توضیحات قرارداد اجاره را عوض کنیم و حتی یکساله بنویسیم و و مجددا کد رهگیری بگیریم .. حالا آیا این کد رهگیری جدید و اجاره نامه یکساله جدید با توجه تمام نشده بودن زمان پایان قرارداد اجاره نامه قبلی میتونه اون کد رهگیری و اجاره نامه قبلی را باطل کنه؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شما باید قرارداد قبلی را اقاله(فسخ) کرده و قرارداد جدید منعقد نمایید.

سارا دولت آباديان

سرکار خانم سارا دولت آباديان :

اگر قرارداد اجاره تمدید شده و مکتوب است معتبر است