مشاوره حقوقی رایگان - حوادث حین کار

سلام همسرم یکماه پیش انگشت 2.3.4دست چپش زیر اره نواری قطع شده در حین کار الان پیوند شده میخواستم بپرسم اول اینکه دیه بهش تعلق میگیره؟ دوما اینکه دیه انگشت چقدر؟ سوما اینکه حتما باید شکایت کرد از کارفرما تا بتونیم دیه بگیریم؟
اگه راهنماییم کنین ممنون میشم.

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

اگر شکایت نکنید بعیدمیدونم بتونید به تمام حقوقتون برسیدضمن اینکه دارای دیه هست اما باید
1_ به پزشک قانونی مراجعه کنید و میزان خسارت وارده تعیین گردد وگرنه دادگاه بدون نظریه پزشک قانونی نظری نمیدهد
2_ تمام مدارک اورژانس بیمارستان راجمع آوری نمایید
3_ استشهادیه ای ازکارگران تنظیم ودرصورت امضای کارفرما تهیه نمایید
4_ تصویری از بیمه نامه یا دفترچه بیمه خودرا تهیه نمایید
حالا باایا پنج مدرک وسند شکایتی به دادسرای محلی که کارگاه شماهست بدهید وپیگیری کنید تا تمام خسارت خودرا دریافت نمایید چون متاسفانه صدمات زیادی خوردید بالطبع دیه مطلوبی بابت آن بایددریافت کنید

حامد صبوری

جناب آقای حامد صبوری:

سلام جهت دریافت دیه حتما باید شکایت کرد برای محاسبه دیه باید گواهی پزشکی قانونی باشد و بستگی میزان جراحات و قطع انگشت از کدام بند دارد.