مشاوره حقوقی رایگان - دست نوشته صوری

بنده سال 95 یک دست نوشته صوری به دوست خود داده ام مبنی بر اینکه بنده موتور سیکلت خود را به ایشان فروخته ام و حال بنده درخواست موتور خود را کرده ام ولی ایشان ادعای مالکیت موتور را کرده است با همان دست نوشته صوری الان توقیف موتور بنده را داده است با این تفاصیل که تمامی مدارک موتور به نام بنده است الان بنده چگونه میتوانم درخواست ابطال ان دست نوشته را بدهم و همینطور درخواست رفع توقیف موتور را بدهم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

دادخواست ابطال مبایعه نامه بدهید اگر مدارکتان به حدی قوی باشد که ثابت کند مبایعه نامه صوری بوده مراحل بعدی به نفع شما قابل پیگیری است

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اثبات صوری بودن مبایعه نامه و ابطال آن تنها راهکار است . نیاز به شاهد و مدرک دارید