مشاوره حقوقی رایگان - ضامن و وام مشکوک الوصول

بنده دوسال پیش ضمانت وامی را متعهد شدم و یک چک 25 میلیونی به بانک دادم, حالا به دلیل عدم پرداخت اقساط توسط وام گیرنده وام را تبدیل به وام مشکوک الوصول کرده, وام گیرنده مدعی شده که بانک قصد قسط بندی مجدد وام او را دارد و وی درخواست این امر را داده تا پس از تصویب در کمیسیون اجرایی گردد, خواستم بدانم الف: سخن وام گیرنده وجاهت قانونی دارد و بانک چنین اقدامی خواهد کرد؟؟؟ ب:در صورت عدم صحت وام گیرنده یا عدم تایید در کمیسیون اقدام بانک جهت وصول بدهی چیست؟؟ لازم به ذکر است بانک مدت یک ماه است که حسابم را مسدود کرده است
باسپاس از راهنمایی

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.الف)بلی ب)از وام گیرنده یا ضامنین ،هرکدام که سهل الوصول تر باشد می گیرد.یاالله