مشاوره حقوقی رایگان - تخریب ملک و ایجاد جوی آب

با سلام
من حدود دو سال است که یک باغ سیب خریده ام همسایه باغ من بدون اجازه باغ من را کنده است و برای خودش جوی آب ایجاد کرده است لازم به ذکر هست که این همسایه در زمان صاحب قبلی باغ قبلا سه بار برای گرفتن جوی آب و راه از باغ من شکایت حقوقی کرده است و هر سه بار هم از نظر کارشناس و هیئت کارشناسی سه نفره و نیز رای دادگاه محکوم شده است من یک شکایت کیفری نوشتم ایشان با وجود محکومیت طبق نظر کارشناس و هیئت سه نفره کارشناسی به صورت غیر قانونی باغ من را تخریب کرده است و دفتر خدمات قضایی بردم دفتر خدمات قضایی گفت برای رفتن شکواییه به پاسگاه مرکزی باید اصل نظر کارشناس و هیئت کارشناسی را داشته باشی در حالی که من کپی آن را دارم و برای گرفتن اصل آن هم به دادگستری مراجعه کردم ولی چون پرونده به اسم صاحب قبلی باغ است اصل نظر کارشناس و هیئت کارشناسی را به من ندادند لطفا راهنمایی فرمایید که آسان ترین راه چیست و آیا من اصلا درست رفته ام یا نه؟
لازم به ذکر است که همسایه باغ دو ماه پیش یک بار باغ را کنده بود و من پر کردم ولی مجددا حدود 15 روز پیش دوباره کنده است.
با تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شما باید شکایت مزاحمت و ممانعت از حق مطرح و از دادگاه تقاضای کارشناسی کنید و به کارشناسی های قبلی نیز استناد نمایید. اگر به مالک قبلی نیز دسترسی دارید می توانید به همراه ایشان به شعبه دادگاهی که در آن کارشناسی انجام شده است مراجعه و یک کپی برابر اصل از نظر کارشناس قبلی تهیه نمایید.