مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن ارث

با سلام
بنده ساکن خارج از کشور هستم. 15 سال پیش پدرم فوت شدن و خانواده لیستی از اموال پدرم را برایم پست کردن و خواستند که برای ارث به برادرم وکالت دهم من هم متاسفانه اعتماد کردم و وکالت فرستادم. حالا هروقت از سهمم می پرسم میگویند پدر جان چیزی نداشته در صورتی که من به یاد دارم پدرم صاحب املاک زیادی بود حتی در لیست ارسالی املاک زیادی قید شده بودند. از کارشناسان محترم خواهش میکنم مرا راهنمایی فرمایند ایا میتوانم سهم الارثم را بگیرم.
سپاسگذارم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

چنانچه اموال ثبت شده ای داشته باشند در استعلام اداره ثبت قید خواهد شد.
می توانید دادخواست تقسیم ماترک و در صورت عدم امکان تقسیم فروش و تقسیم ثمن به نسبت حصه را بخواهید