مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام وقت بخیر خسته نباشید من از شخصی چک داشتم اقدام کردم محکومش کردم حکم پرداخت هم به اجرای احکام رفت طرفم هم پول نقد توی حسابش داشت هم ملک و ماشین و همه چی ولی چون با قاضی اجرای احکام آشنا بود پول منو نداد منو یک ماه بازی داد و برد و آورد تا یه دعوای صوری طرح کرد و پولی که بابت چک باید به من میداد رو ریخت به حساب دادگاه و تامین زد و بلوکه شد من چکار میتونم کنم الانم هم پول داره هم آشنا دعوای صوری هم که طرح کرده به ناحق رای میگیره و پولشو از دادگاه پس میگیره لطفا راهنمایی کنید وکالت میدم کارمو انجام بدید ممنون

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز بسیار متاسف هستم اما لازم است که سوال خود را به شکل دقیق مطرح بفرمایید این بیشتر شبیه یک گله یا شکایت است. یا در صورت نیاز به وکیل از قسمت مربوطه در سایت اقدام کنید. یا به طور مستقیم با یکی از همکاران وکیل تماس بگیرید.