مشاوره حقوقی رایگان - تصاحب زمین در اطراف روستا

با سلام چندین سال هست که در بافت روستایی زمین کوچکی دارم اما همواره علاقمند بودم باغی حداقل 200 به بالا داشته باشم در آن درختکاری و باغبانی کنم وقتی نگاه میکنم میبینم روستائیان به سادگی در دامنه های کوهها میروند و قطعه زمین بایری را به راحتی با کاشت چند درخت تصاحب میکنند و با قیمتهای گزافی هم میفروشند من قصد فروش واقعا ندارم بلکه میخواهم زمینی را تبدیل به باغ کرده باغداری کنم محل روستا... در بخش ... هست رودخانه و کوههای اطراف با دامنه های بلند دارد دامنه های کوهها هم بعضی اوقات شیبهای تندی هم دارد خلاصه اینکه قطعه زمینهایی را میبینم که بایر هم هستند و در سطح شیب دار دامنه کوهند آب هم میتوانم به آن هدایت کنم اگر بعد از درخت کاری زمین مهندس نقشه بردار بیاورم لیزر هم بزند که اسم خوبی هم دارد فراموش کرد و بعد هم قولنامه ای هم بابت آن در بنگاه معاملاتی جور کنم که مثلا از کسی آنرا خریدم مثلا نام یکی از رفقایم را به عنوان فروشنده در قولنامه بیاورم (البته به دوستم اطلاع میدهم) آیا اگر روستائیان فضول و مدعی بیایند و ادعای مالکیت آن را داشته باشند و ادعا کنند این زمین مثلا بالا سر زمین من بوده صاحب آن تو نیستی ، من میتوانم با در دست داشتن همین مدارک ادعای صاحب بودن زمینی را که آباد کردم داشته باشم ؟ لطفا کاملا برایم توضیح بدهید و در صورت لزوم بفرمایید تا برای راههای مناسب حتی با هم گفتگوی حضوری یا تلفنی داشته باشیم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام اراضی یا ملی هستند که صاحب آنها دولت است یا شخصی هستند ابتدا باید بدانید روی چه زمینی می خواهید کار انجام دهید. با روش هایی هم که فرمودید نمی توانید مالک زمین بشوید. با علاقه ای که دارید انرژی خود را روی ملک مربوط به خودتان صرف کنید