مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج موقت دختر باکره

همسر من دو سال است که منزلی که اوایل ازدواج خودم خریداری کردم و شش دانگ به نام ایشون زدم را از طریق قضایی کلید عوض کردن و قصد اثبات دارم که بتونم بخشی از خونه رو پس بگیرم و به خاطر شرایط خونه از شرط عدم تمکین نمیتونم استفاده کنم
در حال حاضر مخفیانه دختری رو بدون اذن پدر صیغه کردم که مرجع تقلیدش اذن پدر رو نیاز نمیدونه و ایمیل کتبی از مرجع گرفتم و صیغه نامه محضری هم دارم
حالا ایا از نظر قانونی مشکلی وجود دارد و در صورت اثبات میتونه کارهای طلاقم سخت تر بشه؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در صورت تمایل جهت بررسی اسنادی و اخذ مشاوره و راهنمایی تماس بگیرید

حوا عیدی

سرکار خانم حوا عیدی :

سلام ازدواج مجدد شما حق طلاق برای همسر اول رو بوجود خواهد آورد.