مشاوره حقوقی رایگان - درمورد معافیت پزشکی

باسلام و عرض خسته نباشید.
ببخشید من 22 ساله هستم و درخواست معافیت اعصاب و روان دادم. میخواستم بدونم که اگر این نوع معافیت رو بگیرم چه محدودیت هایی برایم خواهد داشت درآینده.
مثلا بعدا بخوام یه کسب وکار ایجاد کنم بهم پروانه کسب با این نوع معافیت خواهند داد؟؟؟؟
یا مثلا گواهینامه رو میخواستم تمدید کنم میشه تمدید کرد با این نوع معافیت؟؟؟ چون من گواهینامه رو گرفتم فقط برای تمدید نگران هستم.
باتشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام برای گواهی نامه و استخدام و پروانه کسب مشکل خواهید داشت