مشاوره حقوقی رایگان - بعد از حکم به تمکین

سلام خسته نباشید ببخشید من الزام به تمکین شدم و هنوز رای قطعی نشده چون وسایل و خونه و کلا دعوای تمکین شوهرم صوری هست ایشون دائما تهدید میکند که اذیت میکنن منو اگر برم من اطلاعات حقوقی یکم دارم میدونم اعتراضم بذارم بی فایدس چون مدرکی ندارم از سو معاشرت ایشون. الانم توی فضای مجازی میگن که پدر و مادرتو اذیت میکنم گوشی ساده بیار هر وقت گذاشتم تماس بگیری باهاشون و درس نمیذارم بخونی و... الان من چه کاری میتونم بکنم توی شهر دیگه خونه گرفتن و چطوری میتونم درسمو بخونم و نذارم اینکارو که میگه بکنه چه اقدامی انجام بدم در برابر این کارهایی که میگه

پاسخ ها :

سيامك  حسني

سيامك حسني :

سلام دعوی تمکین اثاری دارد که درصورت محکومیت زوجه حق نفقه ندارد.زوج میتواند درذصورت عدم برگشت زوجه دادخواست ازدواج مجدد بدهد واکثرا هم هدف زوج از دادن تمکین استفاده از اثاراین دعوی اشت.ایشان نمیتوانند مانع درس خوندن شما بشن اگرهم برمیگردید حتما با هماهنگی اجرای احکام و بامامور برگردید وخانوادتون هم هرروز پیگیر شما باشن در صورت ضرب وجرح شکایت کیفری کنید و تمکین ایشان دیگر از بین میرود

سارا دولت آباديان

سرکار خانم سارا دولت آباديان :

سلام اگر ضمن عقد شرط محل سکونت دارید میتوانید به شهر دیگر نقل مکان نکنید و همسر موظف است در شهرخودتون منزل و اثاثیه تهیه نماید سپس الزام تمکین نماید یا اگر شاغل هستید باز هم امکانش هست وگرنه باید تلاش خودتون را در زمینه اثبات سوء معاشرت نمایید و در زمینه پیام ها با تهیه اسکرین میتوانید از طریق کیفری شکایت مطرح نموده و سپس در پرونده تمکین بدان استناد نمایید