مشاوره حقوقی رایگان - برآورد قیمت

سلام در یک قرارداد پیمانکاری در زمان پیشنهاد قیمت پایه کارفرما در قسمتی از پیمان هزینه مواد شوینده و مصرفی را 10000000 تومان برآورد اولیه کرده بود و اعلام کرده بود اگر حجم کار کاهش یابد از آن کسر میگردد
آیا پیمانکار می‌تواند این مبلغ را کمتر و مثلا 5 میلیون تومان پیش بینی کند
حال اگر 5 میلیون پیش بینی کرد و حجم کار کاهش یافت چگونه باید توسط کارفرما این مبلغ محاسبه گردد

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
هرچند توضیحات کافی نمیباشد ولی طبیعتا برابر مفاد قرارداد عمل خواهد شد . برای جواب دقیق باید با در دست داشتن قرارداد و مدارک حضوری به وکیل دادگستری مراجعه نمایید