مشاوره حقوقی رایگان - مشخص نمودن رای دادگاه

خواندگان 1- آقا...2- خانم...3 ثبت اسناد : خواسته: دستور موقت
رای دادگاه
در خصوص درخواست مبنی بر توقف عملیات اجرائی
دادگاه با بررسی محتويات پرونده ، نظر به اينکه پذيرش
درخواست حاضر به همراه دعوی اصلی مربوطه يعنی ابطال دستور اجرا قابل پذيرش هست و در مانحن فیه
دعوی اعتراض ثالث به عملیات اجرائی ثبتی است که امری علی حده از دعوی مزبور است . لذا فارغ از
ماهیت امر و نحوه طرف دعوی قرار گرفتن اداره ثبت که نوعا واجد شخصیت حقوقی مستقل نیست
و عنايتا بر عدم احراز فوريت امر در مجموع درخواست را غیروارد تشخیص داده مستندا به ماده 1 و 2 و 5
قانون اصلاح بعضی از مواد قانون ثبت و قانون دفاتر رسمی قرار رد درخواست صادر می شود . اين قرار به
تنهايی قابل اعتراض و تجديدنظر خواهی نمی باشد

.... اين راي دستور توقف اجرا مي تواند باشد يا رد درخواست شده؟...متشكر و ممنون

پاسخ ها :

مجید  شعبانی حمید آبادی

مجید شعبانی حمید آبادی :

استان :

سلام درخواست دستور موقت پذیرفته نشده و رد شده است