مشاوره حقوقی رایگان - رای تصحیحی صادر شد یعنی چه؟

باسلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم
عرض شود من در یک پرونده از بابت وجه چک خوانده را در شعبه بدوی محکوم کرده ام که پس از اعتراض خوانده پرونده به تجدید نظر میرود پس از دوماه تجدید نظر پرونده را به علت نقص در هزینه دادرسی به شعبه بدوی اعاده میکند طرف مقابل لایحه ای ثبت میکند که شعبه بدوی پرونده را مجددا به تجدید نظر ارسال میکند شعبه تجدید نظر امروز در روند خود ثبت کرده نسبت به دعوی .. به طرفیت .... رای تصحیحی صادر شد
میخواستم بدونم رای تصحیحی یعنی چی؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

در صورت اشتباه تایپی یا اشتباه در اعداد و ارقام رای تصحیحی صادر می شود و صرفا اشتباهات اصلاح میگردد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

هزینه تجدید نظر را ناقص پرداخت کرده خوانده بعد امده پرداخت کرده و بعد اشکال جزیی رای برطرف شده و رای تایید